Långsam dag på Spiken

Tog min vanliga morgonsväng till Spikfabriken vilket även verkar vara en av få loppisar öppna idag. Och som vanligt så hitta man inte direkt något förutom serietidningar för 1kr som dom tidigare gångerna.
Star Wars och Judge Dredd är dom serier jag är grymt nöjd med att hitta men Stålmannen köper jag bara för att försöka få komplett årsgångar så kanske det blir något värde till slut.


Liten snabbvisit på Saker & Ting i Sandviken

Saker och ting är en liten loppis i Sandviken som har öppet varje torsdag och lördag, och privatpersoner betalar en vis summa för att få ha sakerna där och personalen säljer sakerna till utsatta pris.
Till och från kan man fynda men ibland kan det vara helt dött.
Idag hitta man lite serietidningar, inget av speciellt värde men det kommer nog dyka upp av all denna jakt. En krona styck kosta dom som vanligt.


Turtles tavla från Prio1

Hade spana in tavlan ett tag men hitta inget pris förrän idag, och det var endast 10kr!! Sprang med den till kassan och sitter nu hemma å spanar in skönheten. Jobbigt bara att få upp den här där det är betongväggar men det går nog bra ska ni se : )



Men tyvärr var den lite böjd då det var gammal playwood förut som dom satte dom här gamla "affish" liknande bilderna på men helt klart värt 10 kr


Loppisrunda under påsken

Var i mårtbo idag och hitta ett riktigt kap direkt. Ett Sega Mega Drive II med 12 st spel var av 2 till Master System. Priset på det hela var bara 200kr så det var bara att klippa till och hoppas på att det får ett högre värde med tiden. Ett par av spelen får man 200kr för bara dom.



Sen så hittade jag ett till fynd var av 2 st tidningar/albums av Turtles som jag inte hade för bara 5kr st och filmen Taran och den Magiska Kitteln som man inte hittar så ofta.




Välkommen till min nya blogg!

På denna blogg kommer ni att hitta sånt jag köper secondhand som tex spel, kläder, filmer, serietidningar och förhoppningsvis så kommer det här få fler folk att kolla in loppisar och secondhandbutiker


RSS 2.0