Ibland blir det bara för mycket ;)

Dagens post kommer innehålla gårdagens besök på norrskedikas bakluckeloppis, loppisar på vägen hem och söndagens bakluckeloppisar. Alla saker kommer inte ha någon speciell ordning utan det är blandat beroende på vad jag hittat.

Först börjar jag med lite nya He-Man gubbar som har ploppat fram från ingenstans.

Sen har vi ett litet ghostbusters brädspel som jag verkligen inte kunde låta bli

Samma ställe som dom tidigare sakerna hitta jag Dessa två Final Fantasy spel som jag tror många känner igen och så hitta jag Shadow of the colossus på Spiken där allt kan dyka upp ;P

Söndagens bästa fynd var helt klart dessa serietidingar, första nr av Transformers och nästan hela årsgången. Första nr kommer att sälja så snart det går.

Nu går vi över till bilden där vi ser allt jag köpte sen bilder på dom serietidingar jag tyckte lite bättre om. Skulle vara drygt att ta kort på alla då en del är "utfyllnad".

Lite förstanr och härligast är då självklart ALF : )

He-Man fynd!

Nostalgitripp som satan! Hittade en dam på spikloppisen och när jag kolla bland tidningar så såg jag .. He-Man gubbar i en låda. Som en tok dög jag ner och plockade på mig allt jag hitta och till min överraskning fick jag dom för 1kr st!!!
Galet pris vilket gjorde att jag köpte en hel del av henne :) Första lasset bilder är från damen. 65kr för allt!


Dålig bild, men jag skyller på iphonen, här näst kommer lite närbilder : )


Och tro det eller ej men jag hitta lite från andra försäljare oxå :p
det på kommande bild fick jag för 2kr st


20kr för dessa


Och sist så har vi ett gamecube med 2 dosor som jag enbart köpte pga dosorna. 150kr

Storfynd på bakluckeloppis!

Eftersom ryggen inte höll för en till dag på träningslägret så åkte jag på lite loppisar för att tröst köpa (om det nu finns något sånt) och mot förbodan så gjorde jag några otroliga fynd som jag kommer vara riktigt nöjd med!

Kan börja med det jag blev mest nöjd med. En kasse nintendo prylar för endast 100kr!!! Höll på smälla av men sån tur var så är man en bra skådis (ironi) så hon märkte inte att jag verkligen ville ha sånt :P Hon ville att jag skulle leta efter Pandemonium till PS1 vilket jag kommer göra för att vara snäll tillbaka :) Hur som helst här har ni grejerna!




Det andra "storfyndet" var en massa serietidningar som jag fick för halva priset, från två kr till en krona st, låter inte så mycket men köper man 50 st så är det lite :)



OCH det här var inte allt!!
Köpte ett Tennisrackert för 20 kr vilket kan vara bra utifall man har folk över som vill spela :) (har två st nu)


Seriealbums för 5kr st


Och nu till något jag har dreglat över i flera veckor men nu tog jag den!!
En galet läcker taklampa för 75kr :)

RSS 2.0